TikTok AZ ARANYBÁNYA - Napindító Tanácsadó Videó - Plusz


Bizony-bizony… Több partnerünk is, mint a BANKMENTOR, az AMtech Rendszerház, a LAGABE… óriási követőszámmal bányássza az aranyat a TikTok-ról. Fantasztikusan csinálják! 

Természetesen ez egy rendszer, amit segítünk partnereinknek elindítani és működtetni, melynek egyik, ám nagyon fontos eleme a TikTok. 

Én személy szerint három egymástól különálló fiókot működtetek (34.000, 4.000 és 4.900-as követővel) egyrészt, hogy meg tudjam mutatni, hogy igenis meg lehet csinálni, méghozzá teljesen különböző témákkal, másrészt, hogy újabb és újabb módszereket kísérletezhessek ki. 

Természetesen nem lehetne aranybányának nevezni, ha nem hozna pénzt. Egy kis kulisszatitok: csak a kis zenei hobbiprojekt közelít az évi 1 millió forint megtermeléséhez…

Ezért is gondoltam, hogy újra meghirdetem a NAGY TikTok MŰHELYT, mert az egyre nehezebbé váló gazdasági környezetben talán vannak, akik már igazán úgy érzik, hogy egy kicsit többet kell tenni ezen a téren is.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért iratkozz fel a tanácsadó videó sorozatra, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA