SZÜLETÉSNAP - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


Minden évben nagyon várom ezt a napot… a napot, amikor újra találkozhatok a barátaimmal, üzleti partnereimmel, hogy együtt ünnepeljük meg a FALCON BRANDING PROGRAM születésnapját és az én születésnapomat, és hogy ebből az alkalomból egy kis meglepetés programmal ajándékozhassam meg őket.

Idén hajós, vitorlázós, kalózos tematikájú volt a nap, aminek szervezésében VIP Partnerünk Pfundt Szilvia, a Happy End angol nyelviskola tulajdonosa volt óriási segítségemre.

A díszlet óriási sikert aratott, amire a megnyitó alatt berobbanó szintén VIP Partnerünk Ilies Teofil által megszemélyesített Terrorfil kalózkapitány tette fel a koronát.

Az első előadást VIP Partnerünk Dr. Meggyes Attila tartotta "Hogyan legyünk menő vállalkozók" címmel, melyet szintén VIP Partnerünk Szekrényi Péter előadása követte a TikTok titkairól.

Mindketten hatalmas sikert arattak, majd következett a svédasztalos ebéd rengeteg finomsággal.

Majd délután folytatódtak a meglepetések, bejelentésre került a Médin VEGAS Podcast-ot leváltó Lázár CSaba - Podcast, amiről holnap bővebben írok, majd jött a Talk Show az oklevél átadókkal, melyet a " A jövő ahogyan én látom" című előadásom követett.

S végül érkezett az emeletes oroszkrém torta, ami mint mindig, a legnagyobb sikert aratta.

Szeretném megköszönni minden segítőmnek a munkát, hogy a születésnapi rendezvényünk idén is tökéletesre sikerült, és mindenki fantasztikusan érezhette magát.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás


A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA