DIANA HERCEGNŐ, AVAGY AZ ISMERTSÉG ÁRA


Végignéztem a hétvégén a Korona című Netflix sorozat legújabb évadját, ami Diana hercegnőről szólt. Ezt persze ne úgy képzeld, hogy ültem a TV előtt 6 órán át.

A sorozat nézésre van egy jó módszerem: amikor olyan munkát végzek, ami megengedi, hogy megosszam a figyelmemet, tableten “viszem magammal” a mozit. És ha olyan környezetben vagyok, ahol zavarhat valakit a hang, van egy olyan fejhallgatóm, ami engedi hallani a környezetet, ugyanakkor én is hallom a filmet.

De visszatérve a sorozatra. A film nagyon jól bemutatja, hogy amikor valaki népszerűsége és ismertsége olyan szintre emelkedik, amikor egy róla készült jól fotóért akár 200.000.- dollárt (70 millió forint) is fizetnek a lapok, akkor ez a fotósok és a rajongók általi hajsza komoly kihívást jelenthet.

Éppen ezért amikor valakivel elkezdek dolgozni, az első kérdéseim egyike, hogy szeretné-e, hogy az utcán felismerjék? Szeretne-e ismert, híres ember lenni?

Akár igen, akár nem a válasz, mind a két esetben tudunk segíteni. Az igen esetén a stratégia része, hogy a tulajdonos nevéből ismert és népszerű márkát építsünk, míg a második esetben a cég, a termék vagy a szolgáltatás nevét építjük fel, és a tulajdonos a háttérben marad.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses FALCON BRANDING AKADÉMIA videósorozat nyilvános melléklete.

Kérd a videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A FALCON BRANDING AKADÉMIA
havi díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA