KI NYERI A VÁLASZTÁSOKAT? NE MAGADBÓL INDULJ KI!


Sokan vannak, akik nem értik… nem értik, hogy miért választanak meg egy országban olyan vezetőt, aki nekik nem ésszerű, miért fogyaszt a többség egészségtelen élelmiszereket, amit ő nem, miért viselkednek oly sokan szerinte ésszerűtlenül?

A válaszhoz egyet meg kell érteni: a társadalomnak vegyes az összetétele. És itt lehet nagyot hibázni, ha valaki magából indul ki, mert a legszélesebb néptömegek, szavazóbázisok, fogyasztói csoportok tagjai sokszor nem azok, akik ezen elgondolkodnak. Sőt igényeik miatt egészen más dolgok a fontosak nekik.

Aki ezt meg tudja érteni, és tud a célközönsége tagjainak fejével gondolkodni, azok képesek választásokat nyerni, és sikeres vállalkozást építeni. 

És ez az egyik alapfeltétele annak is, hogy valaki képes legyen felépíteni egy Ismert, Népszerű és Sikeres Márkát, legyen szó termék-, szolgáltatás-, vállalkozás- vagy személyes márkáról.


Barátsággal:

Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA