TEGNAP ÉJJEL ELADÓ VOLT A FACEBOOK.COM! VÉSZHELYZET A CÉGNÉL!

Igen megtörtént… VIP Partnereimnek készítettem tegnap egy videót, amiben igyekeztem arra felhívni a figyelmüket, hogy miért nem jó, ha az összes céges és magánéletbeli adatuk kizárólag online érhető el. És lám mi történt az éjjel?

A Facebook, a Messenger és az Instagram is súlyos haldokláson ment keresztül. S, hogy pontosan mi történt?

Az óriáscég vezetője reggel nyilatkozott,és furcsa magyarázatot adott... de annyi biztos, hogy a cég domainjét, a facebook.com-ot hivatalosan árulta egy szolgáltató a neten, illetve belső információk szerint a cég munkatársai nem tudták több száz kilométerről, a cég központjából elérni és újraindítani a Facebook szervereit, hanem egy különítménynek kellett odautazni, és manuálisan elvégezni az újraindítást a helyszínen.

És, hogy ezek után mennyire vannak biztonságban egy Internetre kötött online otthon, egy internetre kötött online autó, egy internetre kötött online cég tulajdonosai? 

Azt hiszem érdemes ezen elgondolkodni. Ezen, s mellette azon is, hogy mi a megoldás rá.


Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA