NEM TITOK, ÉS MÉGIS


Szeretném mindenkinek megköszönni, aki akár partnerünkként, akár csak  mint barátként, ismerősként követi a gondolataimat.

Külön köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik tanácsadójukként választottak. 

Nagy felelősség ez. 

Természetesen a velük végzett munka részletei bizalmasak és titkosak, mégis most el kell árulnom, hogy az a tanácsom feléjük, hogy semmiféle kommunikációt ne tegyenek a konfliktussal-, a konfliktusban résztvevőkkel-, a különböző álláspontokkal-, országokkal, véleményekkel- kapcsolatban. És ebbe beletartoznak az ezekkel kapcsolatos kommentelések is.

Magam is így teszek.

Jelszavam ezekben az időkben: tedd, amit úgy érzel, hogy tenned kell, de ne okoskodj, ne próbáld nyilvánosan megfejteni azt, hogy mi történik, ne szítsd a tüzet semmivel. Vigyél ezzel is egy kis békét és nyugalmat a világba.

De mert mégis, mint tanácsadótól többen várják, hogy elmondjam a nézőpontomat, ezt holnap két előadás formájában, zárt ajtók mögött, a kamerák és hangfelvevők kizárásával fogom megtenni a Születésnapi rendezvényünkön, két előadás formájában azoknak a barátaimnak, akik személyesen megtisztelnek a jelenlétükkel.

Nagyon várom már a találkozást, jó érzés tudni, hogy ennyien bíztok bennünk és a véleményünkben.

Nagy meglepetés lesz, nem fogtok csalódni.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA