TARTALOMGYÁRTÁS PROGRAMUNK SIKERÉNEK OKA


Amikor arról van szó, hogy egy vállalkozásnak minden nap kell valamit közzétennie a közösségi média felületein, azonnal adódik a kérdés, hogy "jó, de mit?".

A megoldás általában a semmi tartalom vagy, ami talán még rosszabb, az állandó reklámok vagy oda nem illő vicceskedő külső tartalmak megosztása.

De mi is itt a nehézség?

Az egyik maga a téma. Mert, hogy miről írjunk, bizony nem könnyű, sok mindent figyelembe kell venni, főleg, ha valaki tudatosan szeretné a márkáját építeni. Az ember néz befelé, nézi a gondolatait… és semmi...

Egy másik a fogalmazás és a helyesírás. Mert  nem lehet magyartalan, vagy tele helyesírási hibával, mert ugye az már önmagában romboló.

És akkor még ott van a fotók kérdése is… 

Nem egyszerű…

Így van, aki semmit nem kommunikál, van aki nem profin és van aki kiszervezi, ami talán a legrosszabb, mert ebben az esetben szinte semmi nem fog az adott cégről, márkáról szólni.

És itt nagy segítség a Tartalomgyártás Programunk, ami a fenti problémákat mind kezeli, minden hétköznap professzionális tartalmat készítünk partnereinkkel együttműködve, ellenőrizve, hogy minden tartalom a tervek szerint építse partnereink márkáját.

S végül, minden reggel, személyesen mi végezzük el a közzétételt, hogy partnereink 100%-ban a munkájukra koncentrálhassanak azzal a magabiztossággal, hogy tudják: EGY PROFESSZIONÁLIS PR GÉPEZET ÁLL A HÁTUK MÖGÖTT, ÉS TÁMOGATJA A MUNKÁJUKAT.

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA