BANKMARKETING - Napindító Tanácsadó Videó - Plusz


Szent meggyőződésem, hogy a világban minden rendszerszintű gazdasági probléma, válság és háború a legmagasabb szinten lévő bankárok és az általuk kidolgozott bank-, adó-, és politikai rendszer a felelős, amit legtöbbször távirányítással mozgatnak.

Ez a működés annyira eszement és kusza, hogy az emberek túlnyomó többségének egyszerűen felfoghatatlan (a következő podcastunkban erről lesz szó).

De, ami ide tartozik az a marketingjük. Az valami elképesztően professzionális, aminek az eredménye a nekik eladósodott országok és emberek.

A kulcs pedig, hogy letépjem a fátylat: nem a bankhitelt "marketingelik" soha, hanem azt a dolgot, amire az embereknek vagy az adott országnak nincs pénze. Mint például, ahogyan most a napelemet népszerűsítik, azt teszik vágyottá. Aztán amikor megjön az égető vágy a birtoklásukra, de nincs rá pénz, jönnek ők mint jótevők, és adják a pénzt hozzá.

Aztán, ha a horog már jó mélyen ül, akkor már csak arról kell gondoskodni, hogy az adott ország vagy személy képtelen legyen visszafizetni. S, hogy hogyan? Erről fogunk a Médin VEGAS - Podcast-ban beszélgetni.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 10.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 60.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA