DÖBBENETES REGGEL - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


DÖBBENETES REGGEL - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete

Már hosszú hónapok óta piaci elemzők és résztvevők beszélgetéseit hallgatom, hogy hozzáértőktől próbáljak tényszerű információkhoz jutni a napi történésekről. Közben persze figyelem a propagandát is, minden oldalról, és elemzem a helyzetet.

Ma reggel… korán, hajnali 5-kor kezdtem hallgatni Partizán döbbenetes interjúját a YouTube-on Mártha Imrével, aki 9 éven át volt az MVM vezérigazgatója…

És sok mindenről beszélt… és nagyon tanulságos volt a számomra. Nem csak a beszélgetés, hanem az is, hogy szinte bárkire rá lehet keresni, és szinte biztosan lehet találni olyan tartalmat, ahol az illető elmondja a saját nézőpontjait. HA ELMONDJA… MERT AKI NEM, AZT NEM LEHET MEGTALÁLNI, NEM LEHET MEGHALLGATNI.

És éppen ezért, minden energiámmal az új hang- és videó stúdió építésére koncentrálok, hogy minél több jelenlegi, és leendő partnerünknek tudjunk segíteni abban, hogy az ő videótartalmaik is rendszeresen elkészülhessenek és megjelenhessenek a saját felületeiken.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 10.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 60.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA