AMIKOR SZEMBE JÖTT VELEM ORBÁN VIKTOR


Persze nem úgy… és nem is élőben… tegnap az egyik videómegosztón egy vicces videóban, egy a miniszterelnökünkre megtévesztésig hasonló személy mutatta be az új otthonát.

De hogyan is készül egy ilyen videó. A módszer neve: deep fake. De miért érdemes erről tudni?

A deep fake olyan technológia, amely mesterséges intelligencia és gépi tanulás segítségével lehetővé teszi számítógépek számára, hogy valóságot utánzó, ám hamis tartalmakat készítsenek. Sokan visszaélnek már ma is vele, de az üzleti életben számos lehetőség rejlik az alkalmazásában.

Például cégek vezetői vagy szakértői virtuális karakterekként jelenhetnek meg videókonferenciákon vagy prezentációkon.

Termékeket vagy szolgáltatásokat bemutató reklámok készítésekor a deep fake segítségével könnyen testreszabható és személyre szabható tartalmakat lehet létrehozni.

Emellett virtuális karakterek segítségével interaktív és személyre szabott oktatási anyagokat lehet készíteni, amik elősegítik a hatékonyabb tanulást.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a deep fake-et etikai kérdések is kísérik, például ott van a manipulált tartalmak terjesztése és a személyazonosság-másolás veszélye. Az üzleti szektorban való alkalmazás során kiemelten fontos az etikai irányelvek betartása és a szükséges biztonsági intézkedések bevezetése.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses FALCON BRANDING AKADÉMIA videósorozat nyilvános melléklete.

Kérd a videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A FALCON BRANDING AKADÉMIA
havi díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA