HÁT AZ ÚGY KEZDŐDÖTT,...


... hogy békésen aludtam a hálókabinban, és hajnali 5-kor befújt... eszembe jutott Gábor Finkey  ős-szörfös barátom, (akivel tegnap előtt találkoztam, de jó volt újra látni), mert nála ez együtt jár azzal, hogy lehet az egy főiskolai előadás (ami egy óriási sztori... "az egyetemen ülve kinézve az ablakon, és látva az érkező északi szélben hajlongó fákat, így szólt: "tanár úr, elnézést kérek, de mennem kell. Befújt." És távozott 😄), vagy egy családi ebéd..., mert, ha befúj, akkor menni kell... 

Így a Gábor barátom által lefektetett szabály alapján (miszerint, ha befúj, akkor menni kell) gyorsan összekaptam magam, és 6:30-kor már a vizen voltam és a napfelkelte hullámokon megcsillanó szikrázó fénye köszöntött aranyló, leírhatatlan látványával.

A közel három óra alatt vízszintes irányban 37km-t, függőleges irányban 245 (ugrások) métert tettem meg.

Bevallom el akartam indulni újra Balatonfenyvesre, de nem akartam Timit azzal ébreszteni, hogy a vasárnapi forgalomban induljon el értem... mert, ha kifektetjük ezt az össze-vissza kék vonalat, akkor újra Fonyódligeten értem volna partot., ahol két éve ért véget az utam... pont 37 km.

Hihetetlen🙂

Köszönöm a fotókat hajós barátomnak, a Matthias kapitányának Attila Iván-nak a fotókat, aki a partról köszöntött, jó volt újra látni.

Nagyon szerencsés vagyok, hogy bármerre  vigyen is az utam, ennyi kedves ismerősöm, és jó barátom van.

Barátsággal:

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA