ERRE NEM VOLTAM FELKÉSZÜLVE. BELESÉTÁLTAM A CSAPDÁBA


Vége van a karácsonynak, jön a szilveszter, amire nagy izgalommal készülök. És ezzel a lendülettel bele is vetettem magam a bevásárlásba, majd nem sokkal később három ízben elkövetett hanyagság áldozata lettem. 

Mielőtt személyeskedni kezdenék, mind a három alkalommal három különböző áruház alkalmazottja károsított meg, vagy károsított volna meg…

Az első alkalommal a bútoráruházban nem az akciós áron kaptam a terméket, a másodiknál az eladó nem teljes tájékoztatást adott, így a kedvezményre jogosító kártyát a vásárlás után állította ki nekem, pedig mint kiderült, lehetett volna előtte is. A harmadik esetben pedig mikor az eladó segített a megfelelő műszaki eszközt kiválasztani, a polcon feltüntetett ár első számjegye - egy 1-es - "becsúszott" az előtte lévő termék cimkéje alá, 10.000.- Ft-tal olcsóbbra árazva azt…

Nem is taglalom tovább, gyors elemzés után azt találtam, hogy mindhárom esetben egyfajta robotikus munkavégzés áldozata lettem.

Lehet, hogy ennek az ünnepek közötti "minek kell bejönni dolgozni, maradnék inkább otthon" életérzés az oka DE! MÉG HA CSAK EZ LENNE!

Karácsony első napján tankoltam, és sikerült a kútkezelőből a következőket kihúznom:

- Jönnek itt ezek… ilyen karácsonyi vándorok. Mert ha tankolna, rendben van. De itt shoppingolnak, szendvicseznek, kávézgatnak! Miért nem húznak haza zabálni? Én ezt tenném. Ezek meg a benzinkutakon töltik a karácsonyt.

Nos… nem mondom, hogy ez általános, mindenesetre ez a lelkiállapot, és az amik velem történtek… talán van némi összefüggés közöttük. És ha így van, hát… érdemes észnél lenni, és mindenre jobban, sokkal jobban odafigyelni…

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA