FELELŐSSÉG AZ IGAZSÁGÉRT - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


Így Karácsony idején érdemes ezen elgondolkodni, hiszen a boldogságnak és az igazságnak kéz a kézben kell járnia.

De akkor miért van az, hogy olykor, amikor kimondjuk az igazságot, azzal másoknak nem csak boldogságot, hanem boldogtalanságot is okozhatunk.

Csak a saját megfigyeléseimet tudom megosztani: az igazság megfelelő körülmények között, és módon - bár lehet, hogy akkor kisebb-nagyobb boldogtalanságot okoz -, hosszú távon mégis kifizetődőbb.

Bár sokan éppen az ellenkezőjét vallják, mégis érdemes ezt mindenkinek alaposan végig gondolnia, kielemeznie és levonni a tanulságot.

Mert az elhallgatott igazság kéz a kézben jár a hazugsággal, azokra az idő múlásával egyre nagyobbá dagadva nem várt konfliktusokhoz, megbánáshoz, lelkiismeretfurdaláshoz és bánathoz vezethet.

Ehhez képest az igazság azonnali, nem kegyetlen módon való elmondása nagyságrendekkel kevesebb fájdalommal és boldogtalansággal jár.

Érdemes ezt minden baráti- és párkapcsolatban, az üzleti életben és akár még a politikában is alaposan, így karácsony idején alaposan átgondolni.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA