ITT VAN AZ ÚJ VILÁGREND - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


Eddig összeesküvés elméletnek, konteónak tartotta az emberek többsége, de most, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tömören összefoglalta annak bevezetését, aminek egy része már az életünk része…

Nos, akkor én is bátrabban beszélek róla nyilvánosan. 

De miért is?

Mert ez egy új gazdasági rendszert jelent. Azok a vállalkozások, amik bele illenek megmaradnak és azok amik nem, bezárnak. Sajnos ez a rideg valóság.

Természetesen mint minden, ez a téma is tele van rémtörténetekkel, és tématagadókkal (jobb szót nem találtam erre). Ez teljesen rendben van.

Viszont nekünk tanácsadóknak nem tájékozódni, tudni róla egyrészt luxus, másrészt partnereink miatt óriási felelőtlenség.

És mi ennél tovább megyünk. A szakértőjévé kell válnunk. Ez nem vicc és nem játék. Vállalatok, vállalkozások és családok jövője fog eldőlni, hogy ennek az Új Világrendnek megfelelő stratégiával és életvitellel rendelkezzenek.

S végül természetesen politikamentes a tevékenységünk, és én magam sem foglalok állást. Nekem az a dolgom, hogy segítsek az éppen fennálló rendszerben partnereinknek működőképes üzleti és életviteli tanácsokat adni és segíteni tartalmat gyártani nekik.

És ebben továbbra is számíthattok rám. 

Az új Médin VEGAS - Podcast-ban bővebben beszélünk róla, melynek ma délután lesz a premierje.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 10.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 60.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA