BIZALMAS GONDOLATOK


Tegnap este Timivel ültünk a szaunában, és éppen olvastam az egyik videómhoz az egyik hozzászólást. Így szólt: "Ha ennyire a titkok tudója vagy, hogyhogy nem vagy milliárdos?


És ezen nagyon elgondolkodtam.


Az első, ami beugrott, hogy akartam-e valaha milliárdos lenni? A válasz: nem. Soha még csak meg sem fordult a fejemben. Viszont jött egy másik gondolat: igen, nagy örömmel segítek azoknak, akik azok szeretnének lenni.


És ekkor megértettem valamit az életemről. Amikor együtt dolgozom partnereinkkel, és ötleteket dolgozok ki a számukra, én vagyok az, aki ezeket odaadja nekik, viszont attól a pillanattól kezdve már nem dolgozhatok azokkal az ötletekkel, nem lehetek az, aki azokat megvalósítja.


Miért?


Mert ezeknek az ötleteknek a megvalósítása hosszú évekbe telik, teljes odaadást és teljes embert kíván. Mindegyik, egyenként.


És, ha én kezdenék el bármelyik ilyen milliókat, milliárdokat hozó ötleten teljes odaadással, és teljes emberként dolgozni, nem tudnék másoknak úgy segíteni, ahogyan immár 11 éve teszem.


Mert abban a pillanatban vége lenne annak a segítségnek, amit másoknak nyújtok, mert az összes energiám annak az egy ötletnek a megvalósítására menne el.


Így aztán ezzel a felismeréssel jöttem ki a szaunából: soha nem akartam a leggazdagabb lenni, hanem mindig is annyira szabad akartam lenni, annyira szabad életet akartam élni, hogy megengedhessem magamnak azt, hogy segíteni tudjak másoknak gazdagabbá és sikeresebbé válni.


S ahhoz, hogy minden partneremnek a teljes tudásommal és teljes szellemi kapacitásommal a segítségére tudjak lenni, alapvetően szükséges, hogy ne a saját problémáimmal legyek elfoglalva.


Talán így már jobban meg lehet érteni, hogy miért élek olyan életet, miért csinálok annyi sokaknak furcsa és szokatlan dolgot. Ez a szabad élet biztosítja azt, hogy 100%-osan segíthessek partnereinknek.


Mert minden energiámmal azon vagyok, hogy segítsek elérni a céljaikat és megvalósítani az álmaikat azoknak, akik a segítségemet kérik.


Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA