HA AZT SZERETNÉD, HOGY NE MARJON BELÉD SENKI, AKKOR NE CSINÁLJ SEMMIT



Mindig aktuális, és mindig is aktuális volt nálam, hogy bármibe is kezdtem, ami sok embert érintett, szinte azonnal megjelent néhány ember, aki próbált rejtett módon kicsinálni a maga módján. (Nyíltan már nem próbál senki szemtől szembe leértékelni és megpróbálni így megállítani. Az ilyen emberektől már megszabadultam.)

Most sincs ez másként, amikor viszem a zászlót, és építem a csatornámat egy új felületen, kikísérletezve azokat a módszereket, amiket jó szívvel tudok partnereinknek ajánlani.

Természetesen most is, mint mindig, megindultak a megfelelő emberek.

Egyik kedves ismerősöm tegnap értesített, hogy egy facebook csoportban egy személy, már megosztotta az egyik tartalmamat, és próbálja nevetségessé tenni és kritikára buzdítani annak a csoportnak a tagjait.

Meg is kerestem az illetőt, és messengeren megköszöntem neki a megosztást, a népszerűsítést. Azt írta vissza, hogy ahol tud segít… gondolom "köpni-nyelni nem tudott", hogy hogyan találtam meg a rejtett kommunikációját. 🙂

De mivel nagyon sok barátom van mindenfelé, kevés dologról nem tudok.

De a lényeg, hogy számomra az, amikor valaki elindul, hogy kitekerje a nyakam, nagyon jó jelzése annak, hogy jó az irány amerre tartok, jók a módszerek és folytatni kell.

Miért?

Egyrészt egy döglött kutyába nem rúg bele senki.

Másrészt minden alkalommal, amikor az ilyen alakokat félre rugdostam az útból és figyelmen kívül hagytam őket, mindig elsöprő siker várt az út végén.

És végül azért, mert ha nem lenne hatásos az, amit az ember csinál, akkor ezek a Smith ügynökök (a Mátrix című filmből a fekete öltönyösök) nem fújnának riadót. 

Így aztán neked is ezt javaslom: figyeld a trollokat, ha beindulnak, és visítani kezdenek, és rohangálnak mint pók a falon, akkor adj gázt, mert ez annak a jele, hogy jól csinálod, és jó úton vagy a siker felé!


Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA