AZ EMBEREK VÁLASZT VÁRNAK(Kiegészítő gondolat a mai Márkaépítés Mentor Program Napindító Videójához. Iratkozz fel rá te is!)



Mi a Márkaépítés lényege röviden, és érdemes-e márkát építenem? - tette fel a kérdést az egyik közösségi média felületemen egy fiatalember.

Most így válaszolnék:

- A Márkaépítés lényege az, hogy egy előre eltervezett módon elérjük, hogy a termékedről, a szolgáltatásodról, a cégedről vagy saját magadról kialakítsunk egy pontosan kidolgozott képet másokban, hogy ennek következtében sokkal több pénzt legyenek hajlandóak az emberek fizetni neked, mint amennyit a névtelen versenytársaidnak hajlandóak.

Ha több pénzt szeretnél a munkádért kapni, mindenképpen érdemes Márkát építened.

Gondolj csak a méregdrága márkás edzőcipőkre. Azoknak az előállítása is csak 2-3.000.- Forintba kerül, ugyanúgy, mint a névtelen társaié. Az emberek itt is a márkát fizetik meg. Akár több száz- vagy akár ezer százalékkal többet, mint amennyi az előállítás költsége.

Márkát építeni nagyon is megéri annak, aki nagyobb bevételt szeretne elérni vagy többet szeretne keresni.

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA