EZ GYORSAN MENT - AVAGY VILLÁMTANULÁS A VIRTUÁLIS JÁTÉKVILÁGBAN


Ahogy talán egy hete írtam, a TikTok után a virtuális térben terveztem felfedező utat tenni, ami azt hittem hosszabb időt fog igénybe venni. 


A történet röviden: fogtam a g9-es Predator laptopomat, amit videóvágásra vettem, de született gaming azaz játékra teremtett bivalyerős gép.


Az új internetes barátok vezette kezemmel megvettem a GTA videójátékot, feltelepítettem, vettem egy PS5-ös kontrollert, és elkezdtem vele játszani. Majd feltettem a kérdést magamnak, hogy most az estéimet emberek öldöklésével, bankrablással, drogkereskedéssel és autólopással akarom-e tölteni. A válaszom az volt, hogy nem.


Így letöröltem a játékot és megvettem az Amerikai Kamion Szimulátor játékot, hozzá egy kormányt pedálokkal. Ez tetszett.


Feltelepítettem és megtanultam kezelni az OBS műsorszóró szoftvert és kipróbáltam a facebookra, a YouTubra és a TikTokra való közvetítést.


Tegnap a végére is értem a tanulásnak, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a Gaming világában. 


És itt a vége. Egy összefoglaló videóval lezárom ezt a gyors, intenzív és nagyon tanulságos szakaszát az életemnek, amiről a holnapi FALCON AKADÉMIA - Márkaépítés Műhelyen sokat fogok mesélni.


Jöjjön hát az élet egy új területének a felfedezése, induljon egy újabb kaland!



Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA