FÉKTELEN ÜNNEPLÉS!


Mindig igyekszem Partnereimet arra biztatni, hogy ha elérnek egy komoly eredményt, akkor mindig adják meg a módját, és ünnepeljék meg azt úgy, hogy érdemes legyen rá visszaemlékezni.

Így teszünk most mi is, hogy elértük a TikTok-on a 20.000 követőt. Az ígéretem pedig az volt, hogy ezt egy egész napos élő bejelentkezéssel tesszük.

S, hogy egy kis "őrültség" is legyen a dologban, olyan programot találtam ki, hogy érdemes legyen velünk tartani.

Korán reggel 7 órakor elindulunk Budapestre. Én a Páncélhintóval, Timi a cabrio Chryslerrel, felvisszük a 33 éves Privát Taxit egy kis kezelésre. Aztán irány vissza Siófokra, mert Timi 12:00-kor… na ez bizalmas, de ő elárulhatja…

Aztán meglátogatjuk barátainkat. Először Ramirez Ramirez -t, ahol a Matróz Al Ramirezben eszünk egy utánozhatatlan Gyros-t. Majd Tibor Barbarossa Koller -t, és felülünk a Hyperjetre egy őrült menetre.

Miután jól eláztunk, letesszük a cabriot és átülök az Aljas Kúszóbuszba, Timi a kis Hot Rodjába, és a RockStarral kihajózunk, bejárjuk a Siófoki partokat és együtt megnézzük a naplementét, miközben Timi hazamegy, hiszen 19 órakor tartja a szokásos napi online edzését.

S, hogy ezt az igazán őrült napot méltóképpen zárjuk Amerikai Kamion Szimulátorba ülünk, és járjuk Kalifornia, Nevada és Arizona útjait ájulásig.

Nagyon sok szeretettel várunk 7:00-tól a @lazar_csaba_001 -es fiókon a TikTok-on.

Barátsággal:

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA