A SZÁMOK BŰVÖLETÉBEN


Úgy tűnik számomra, hogy jó néhány csoport a nagyvilágban - beleértve hazánkat is -, jó módszernek tartják a számokkal való titkolózást. Vagy, ha nem is titkolózást, egyszerűen a róla a médiában való nem beszélést. 

Mindegy, hogy a benzinár valódi összetételéről beszélünk, és arról, hogy hogyan lesz a 100.- Ft-os benzinár helyett lassan 500.- Ft, vagy arról, hogy a nagy bejelentett minimálbér emelés valójában durva adóemelést, és csupán 35.000.- Ft-os valós fizetésemelést jelent, vagy arról, hogy valójában hányan is vannak fertőzötten kórházban, és hányan kaptak vagy nem kaptak oltást, és hogy kik milyet.

És úgy tűnik, hogy ezt olykor átvezik vállalkozások is, és mély hallgatásba, titkolózásba burkolóznak. S addig, amíg ezt a hatalmi szervek bármikor látszólag simán megúszhatják, az elhallgatás egy vállalkozás számára halálos lehet.

Mert sikereket elérni, és Ismert, Népszerű és Sikeres Márkát felépíteni csak nyílt lapokkal játszva, csak őszintén, az igazsághoz hűen kommunikálva lehet.


Barátsággal:

Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA