NAGY PORT KAVART!



Tegnap Budapesten voltunk, és készítettem egy videót, amiben azt állítottam, hogy…

De mit is? Mikor átértünk az Erzsébet hídon, letekert ablakokkal, azonnal elkezdte csavarni az orrunkat, és irritálni a szemünket az az irdatlan mennyiségű por, amit a belvárosban fújt a szél.

Ha az ember egy kicsit odafigyel, akkor tisztán érzékelhető, hogy ez bizony az a semmivel össze nem téveszthető cement és mészpor, ami az éppen folyó építkezésekre jellemző. És mivel új építkezések ebben a mennyiségben nincsenek a belvárosban, ez valószínűleg a régi korszerűtlen vakolatokból, és a régi épületek felületeiről, kezeletlen betonburkolatokból, homokkő épületek felületeiről származó cementpor. Egyszerűen összetéveszthetetlen.

És mit állítottam a videóban? Hogy ez a por nem fog eltűnni az autók kitiltásával, mert az autók nem bocsátanak ki ilyen port. Maximum keverik, és a levegőben tartják. És mert ezek a hatalmas tömegben álló a sokszor 100 éves régi épület felületek, továbbra is biztosítani fogják ezt a szálló finom port.

Barátsággal:

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA