A SUSZTER MARADJON A KAPTAFÁNÁL? - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


Bizony előfordulhat, hogy az ember ezt finoman vagy durván megkapja akkor, amikor segítséget kér, amikor valami új dolgot szeretne megtanulni és tanácsokat kérni profiktól.

S ez a facebook csoportokban nagyobb eséllyel fordul elő. Az én módszerem arra, amikor segítség helyett nevetségessé tevő vagy bunkó kommunikációt kapok, a következő:

Elsőként megbizonyosodok arról, hogy nem lövök ártatlan emberekre. Hogy biztos legyek a dolgomban, felkeresem az illető profilját, és ha azt látom, hogy csak negatív dolgokat oszt meg, akkor az általában nekem már elég. További bizonyíték, hogy senki sem lájkolja a posztjait, nem követik, gyakorlatilag az ismeretségi körének is elege van már belőle

További bizonyíték, ha esetleg semmit nem enged látni magából, nincs profilkép, nincsenek posztok, és titkos az adatlap. Amennyiben ezek párosulnak a bunkó beszólás mellé, számomra ezek bőségesen elegek ahhoz, hogy folytassam a következőkkel:

Ettől a ponttól két lehetőség adódik:

1. Saját profilomon, a saját oldalamon vagy a saját magam alapította csoportban történik a dolog.
2. Vendégként vagyok egy másik oldalon vagy csoportban és ott történik.

Az első esetben, ha ismerőstől származik, akkor törlöm a hozzászólást és privát üzenetben írok neki, és próbálok utánajárni. Ha tisztázódik, minden megy tovább. Ha újra megismétlődik, letiltom az illetőt.

A második esetben, mivel ott nem tudom az illető posztját törölni, és az admin nem kezeli, vagy figyelmen kívül hagyom, vagy törlöm a hozzá kapcsolódó posztomat. Ha nagyon erőteljes és ismétlődő a támadás, akkor kilépek a csoportból, és csinálok abban a témában egy saját csoportot, ha szeretnék abban az érdeklődési körben emberekkel kommunikálni, ahol viszont már van moderálási jogköröm.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 10.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 60.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA