CÉLOK ÉS HAJTÓERŐ - A mai, Napindító Tanácsadó Videó melléklete


Miközben készülök a holnapi tanácsadásokra partnereimmel, és az utána következő podcast felvételre, szeretnék egy kis beharangozót írni…

Mert a célokról fogunk beszélni. Azokról a célokról, amik eddig voltak az embereknek, és azokról, amik ezután lesznek. Mert sokak számára már vagy megváltoztak az eddigi céljaik, vagy ezután fognak. Nem mindenkinek, de sokaknak… a többségnek.

És bizony erre konkrét tervek készültek.

Mondhatnánk, hogy ez nem szép dolog, de ha kicsit is megnézzük, az emberek legtöbb célját eddig is mások tűzték ki számukra:
Milyen házat, lakást kell venni, milyen bútorokat, TV-t, autót kell venni, hogyan és hol kell eltölteni a szabadságot, milyen ruhát, és mennyit kell venni, mit hogyan és hányszor kell enni és inni, hogy milyen  mobiltelefon, számítógép kell… hosszan folytathatnánk.

Nincs mit szépíteni, ezeket a célokat tervezetten a marketingesek tették oda az emberek elé. Maguktól ezeket valószínűleg soha nem tűzték volna ki.

Ezzel a háttér gondolattal kezdjük holnap a tanácsadásokat, és folytatjuk a podcast-al. Azt gondolom, hogy igen érdekes lesz a következő beszélgetésünk.

Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

A Videó Tanácsadás díja: 10.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 60.000.- Ft + ÁFA/év.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA