MINDEN KÉSZEN ÁLL!


Tegnap a YouTube csatornámon csináltunk egy kicsomagoló videót, a podcast utolsó eleméről, arról a speciális keverőpultról és hangrögzítő eszközről, ami a tökéletes hangzásért felelős az új beszélgetős műsorunkhoz.

Miután partnereinknek átadtunk minden tudást, amit tudtunk a TikTok-on, s miután nap mint nap, sikert sikerre halmoznak ott is, ígéretünkhöz híven új vizekre eveztünk, amik nem mások, mint a beszélgetős műsorok világa.

Az első lépés, a Napindító Terasz Live YouTube csatorna elindítása volt, ahol szépen mennek felfelé a reggeli TikTok élők újra-lejátszási számai.

A második lépés a Médin VEGAS podcast stúdió felépítése volt, amit most az első egy órás felvételek elkészítése, és a csatorna beindítása követ.

Újabb terület, újabb felfedeznivaló, mert igyekszünk minden területet úgy bejárni, hogy partnereinknek már a kész, működő módszereket,  tapasztalatokat adhassuk át. 

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA