ÚJRA ISKOLAPADBA ÜLTEM


Miközben a világ a feje tetejére áll és úgy tűnik a magyar gazdaság is annyira dübörög, hogy a mutatói miatt a forint nagy eséllyel… de hát ezt mindenki tudja.

Mit lehet hát tenni? Úgy gondoltam jó ötlet folytatni tanulmányaimat, és az angol nyelvtudásomat fejleszteni, hiszen akárhogy is, de rengeteg információ eredeti forrása a világból angol nyelven érhető el.

Miért írom ezt? Mert a hazai sajtó újságíró dolgozói, miközben ezeket az információkat magyar nyelven elérhetővé teszik megrendelőik számára, az adott média tulajdonosai megrendelésére és iránymutatásai alapján, azok nagyon sokszor hatalmas torzulásokon mennek keresztül.

Külföldön sincs ez másképp.

Az egyetlen megoldás, leásni a forrásig, ami nagyon sokszor az adott helyszínen lévő, ott élő egyénektől szerezhető meg. Ez pedig leginkább csak angol nyelven lehetséges.

Tehát, ha valaki ki akarja kerülni a média torzításait, akkor érdemes az angol nyelvű forrásokat megkeresni, amihez elengedhetetlen a jó angol nyelvtudás.

Én VIP Partnerünk Szilvia Pfundt , Happy End angol nyelviskolájának utazásmentes szolgáltatását választottam, ahol még a tanulási időmet is én osztom be szabadon. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA