NÉZZÜNK A JÖVŐBE

Johnt egy hang ébresztette. Lucy, a házirobot megállt az ágya mellett és hozta a kávét. Felkelt és bejelentkezett a terminálján a munkahelyre. Ő felügyeli az ott lévő berendezések működését. Nem túl nagy kihívásokkal teli munka, de Johnnak nincs vele baja.

Közben Lucy felébresztette a gyerekeket is, hogy időben a termináljuk elé üljenek, ahol pontos időrend szerint kezdődik az oktatásuk,  ma vizsga lesz. Fontos nap, ahol eldől, hogy a GO, a legfelsőbb irányító komputer hová fogja őket irányítani, mivel fognak foglalkozni életük során. 

Halk zümmögés hallatszik az udvarról. Drón érkezett, csomagot hozott. Megjött az új holografikus kijelző az otthoni szórakoztató központhoz, ami már végképp teljesen feleslegessé teszi az utazást, mert 100%-osan vizuális, hang- és teljes érzéklet élményt ad legyen szó akár hegymászásról, akár motorcsónakozásról.

Közben elgondolkodott, hogy itt az ideje Clara-t, a feleségét felébreszteni az alvó állapotából, biztosan eleget töltődött már. Neki még több időre van szüksége, régi modell, 240 éve él benne. De hiába, ragaszkodik hozzá… - merengett el John, miközben elégedetten végignézett a vadonatúj CRD 243-as géptestének csillogó burkolatán…


Lázár CSaba

Márkaépítés Specialista

Üzleti tanácsadó


#Reggeligondolat

#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram #üzlet #vállalkozás #pénz #siker #kérdés #válasz


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA