ÁTVERÉS? VALÓSÁG? FAKE NEWS, AZAZ ÁLHÍR?



Egyre több egymásnak ellentmondó hírrel lehet találkozni szinte mindennel kapcsolatban. De melyik az igazság? S vajon mindez újdonság?

Kicsit kutattam, és azt találtam, hogy nem.

Ha van kedved, kicsit keress rá ezekre a témákra:

- A Titanic volt kora egyetlen legnagyobb hajója? A Titanic testvérhajói, a Britannic és az Olympic. A Britannic süllyedt el? Biztosítás.

- Mi történt az Ikertornyokkal? 911. Dr. Judy Wood. Márványburkolat. Tesla-Hutchison hatás. Biztosítás.

- Mi történt az USA-ban? Macedón álhírprojekt. Veles városában állították elő, ahol helyi tinédzserek milliókat kerestek.

Tehát, ha van kedved kicsit nyomozni, tedd meg, hogy lásd, bizony régebben is voltak egymásnak ellentmondó hírek. Még egyiptomban is, ahol végül is az ősi több ezer éves vallást két beérkező új vallás törte meg, amik mást állítottak az Istenekről, mint amit az egyiptomiak addig igaznak tartottak.

És hogyan kapcsolódik ez a munkánkhoz? A Média Management Programunk egyik feladata, hogy segítsünk partnereinknek az igazságnak megfelelő híreket hatásosan és folyamatosan eljuttatni a közönségükhöz. Ezzel zárom is soraimat, mert 9:00-ig publikáljuk VIP Partnereink mai legfrissebb híreit, melyeket a hétvégén állítottunk össze közös munkával.

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA