FELROBBANT A STARSHIP - ÉLŐBEN NÉZTÜK



Korán itt volt a reggel, 8 órától a Média Management Program partnereimmel dolgoztunk délig. De mi történt előtte?

Éjfél előtt nem sokkal, többszöri halasztás után elindították, és tesztelték a Marsra induló csillaghajót.

Hihetetlen élmény élőben volt végigkísérni, ahogy a monstrum a három Elon Musk által fejlesztett Raptor hajtóművel meghajtva komoly indítóállvány nélkül, gyakorlatilag a földről indult a tervezett 12,5 km-es magasságba.

Döbbenetes volt látni, ahogy a hajtóműveket kikapcsolva vitorlázva visszazuhan, begyújtja az épségben megmaradt hajtóműveit, függőleges helyzetbe áll, majd a túl nagy sebesség miatt a leszállópálya kijelölt pontján felrobban.

Természetesen ez utóbbit kapta fel a média, de egyet ne felejtsünk el: rakétatesztet láthattunk, amiben benne van a robbanás lehetősége. Ez nem olyan, mint elvinni egy autót egy próbaútra, és ha leáll a motor, akkor az ember maximum félreáll az út szélére.

Ez egy veszélyes üzem, mert a gravitáció bizony ott van, ha valami félrecsúszik.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a rakétára jó nagy adag C4 robbanóanyagot szereltek, hogy ha elszabadulna, fel lehessen robbantani a csillaghajót a levegőben.

Az egyik tanulság üzleti oldalról az, hogy kockázat nélkül nincs üzlet. Talán ezért is vágnak bele oly kevesen az önálló, vállalkozói életbe. Viszont az elnyerhető díj, ha az egy Ismert, Népszerű és Sikeres Márka, akkor az minden kockázatot megér.

Az esemény után Elon Musk ezt tweetelte ki:

"Ha céget próbálsz létrehozni, akkor ez olyan, mint süteményt sütni. Minden összetevőnek megfelelő arányban kell lennie."  - Elon Musk

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA