KAPASZKODJ MEG! EZÉRT VAN RENGETEG INTERNETES MÉDIÁBAN ANNYI KORONAVÍRUSRÓL SZÓLÓ HÍR.



Mielőtt elmondanám a titkot, nem azért mert a gonosz felsőbb hatalmak ezt adták nekik utasításba. Lehet, hogy van ilyen, de a legtöbb nem.

Akkor mégis miért?

Ehhez alapként azt érdemes tudni, hogy a régi nyomtatott sajtó tulajdonosai a kezdetek kezdetén megfigyelték, hogy amelyik lap beszámol valamilyen sokkoló, véres, botrányos hírről, az emberek azt a lapot vásárolták aznap.

Így aztán, mivel látták, hogy mi érdekli az embereket, ezek a negatív hírek kiemelt helyet kaptak, és a különböző sajtótermékek elkezdtek ezekért a hírekért versenyezni, és az ezeket szállító újságírókat, fotósokat kiemelt összegekkel, előléptetésekkel jutalmazni. Ezt rengeteg filmben láthatod, mert ez a valóság.

DE EZ NEM MINDEN!

Egyrészt ma az internetes világban pontosan mérhető az olvasottság. És bizony a Koronavírus hírek ma a legolvasottabb hírek.

Másrészt, ÉS MOST KAPASZKODJ MEG: sok nagy hirdető külön kérése, hogy Koronavírus hír mellé kéri a saját hirdetését!

Bizony.

Így aztán egyre nagyobb ütemben gyártódnak a Koronavírusról szóló vadabbnál vadabb cikkek.

S, hogy ki mindezért a hibás? A válasz ugyanaz, mintha a kábítószerekről vagy a prostitúcióról beszélnénk.

Amíg ez egy szabad gazdaság és nem egy kommunista állam, mint Kína, ahol a sajtó cenzúra alatt van, ahol csak az jelenhet meg az újságokban, ami a központi hatalom által engedélyezett, addig csak és kizárólag akkor fog ez a helyzet megszűnni, ha az emberek nem keresik többé a rémisztő, negatív híreket, hanem a pozitív híreket keresik.

És abban a pillanatban a sajtóból eltűnnek a "rémhírek".

Ennyi a titok.

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA