TUDTAD, HOGY VESZÉLYESEBB ELEGENDŐ MENNYISÉGBEN VITAMINT NEM FOGYASZTANI, MINT JEGES VÍZBEN SPORTOLNI?


Éppen édesapámmal beszéltem messengeren az előbb, és igyekeztem megnyugtatni, hogy amit csinálok, az nem annyira veszélyes, mint amilyennek kinéz.

Aztán természetesen szóba került az a rengeteg ember akinek a sorsa, egészsége, élete sajnos tragikusra fordult. És közben arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy édesanyám annak idején gondoskodott róla, hogy édesapám ugyanakkora napi vitamin adagot fogyasszon rendszeresen mint mi.

Írom ezt úgy, hogy a mai lakosság túlnyomóan nagy része egyáltalán nem, vagy nem elegendő mennyiségű vitamint fogyaszt, és masszív vitamin és ásványi anyag hiánnyal néz szembe a veszedelemmel.

Mert ezt csinálni, így élni sokkal veszélyesebb, mint jeges vízben, felkészülten sportolni. Olyan, mintha az ember egy szál fürdőnadrágban indulna neki a jeges vízben a túlpartnak...

Míg a vízben sportolás biztonságossá tétele a megfelelő védőöltözet, addig az élet biztonságossá tételének legfontosabb eszköze a rendszeres vitamin és ásványi anyag fogyasztás.

És, hogy mennyi az a megfelelő mennyiség?

Engedjétek meg, hogy újra megosszam:

(Kérlek ez alá a poszt alá ne kommentelj vitaminreklámot, ne reklámozz semmilyen terméket.)

Ígértem, hogy leírom, hogy mi a napi vitamin adagunk már hosszú évek óta. Gyakorlatilag mindegy, hol vesszük, de az ideális nekünk a Scitec Multi Pro (nincs pénzügyi érdekeltségem benne, egyszerűen ez vált be). Sajnos ebből pár éve kivették a B komplexet, amit most a Biotech-től veszünk, mert az kapszulás és nem préselt (ami kihívásokkal teli). A kal-magot a Vitakingtől vesszük. D3-vitamint, Lysine-t,  pluszban szintén Scitectől, K-komplexet a Gal-tól.

Ha valamilyen rendellenes testműködést észlelünk, akkor a C-vitamint felvisszük akár napi 10.000mg-ra és a D vitamint 2-3 kapszulával pluszban.

És a referencia listánk, ami szerint összeállítjuk az alap adagot, és ami szerint folyamatosan ellenőrizzük a tartalmakat:

A-vitamin 5.000mg
D-vitamin 400 NE
C-vitamin 2.500mg
E-vitamin 800NE
B-komplex 1 tabletta
B1-vitamin 350mg
Kalcium 500mg
Magnézium 250mg
Vas 18mg
Cink 15mg
Mangán 4mg
Réz 2mg
Kálium 45mg
Jód 0.22mg

És a könyv, amiben a fenti referencia listánk található: https://www.libri.hu/konyv/l_ron_hubbard.tiszta-test-tiszta-elme-7.html

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA