SOKAN KÉRDEZTÉTEK: TUDOK VALAMIT? BAJ VAN A FACEBOOKKAL, HOGY MÁSIK PROGRAMOKAT IS AJÁNLOK A KAPCSOLATTARTÁSRA?


Elsőként egy fontos dolog. Talán a hajózás, talán a munkám, talán a kite-ozás, talán az életszemléletem miatt, mindig igyekszem B tervvel rendelkezni. Ahol csak lehet.

Ezért is van 4 autónk. Nem csak azért, mert nagyon szeretem őket.  Igen, volt, hogy a rendszeres budapesti utak miatt öreg hűséges társam, a fekete mikrobuszom volt amelyik mint igazi tartalék igavonó, "állva maradt" és vitt fel a fővárosba akkor, amikor a többiek javításra szorultak. És az egyik ok ami miatt velünk van: nincs benne semennyi elektronika az indításon, az akkutöltésen és a világításon kívül, és ha kell étolajjal is működik.

Aztán a hajózásnál és most a jeges vízben sportolásnál is mindig készenlétben kell állni, ha valami balul ütne ki.

A házunkban is több ponton van poroltó, ugyanúgy ahogy minden autónkban.

A koncerteken mindig tartottam a színpadon egy tartalék gitárt, és arra az esetre, ha elment a hangom, vagy elfelejtettem a szöveget, cOOpe, a zenekar basszusgitárosa jó barátként ott állt mellettem és kisegített a bajban.

Egyszóval ez a felkészültség az életem része. Nem vagyok üldözési mániás, csak szeretem az esetlegesen adódó vészhelyzeteket hatékonyan kezelni.

Egy évvel ezelőtt, mikor az első hírek után elkezdtem a felkészülést, elkezdtem felkészíteni partnereinket a "közelgő viharra", csináltam néhány nyilvános videót, és posztot, figyelmeztetésképpen.

Voltak páran, akik figyelmeztettek, hogy ne vészmadárkodjak, ne keltsek félelmet. Megértem őket.

Sajnos a mai kor hivatalos állampolgári nevelése: Legyél kiszolgáltatott, majd lesz valaki aki gondoskodik rólad.

Lehet, hogy ez sokkolóan hat, de tedd fel a kérdést: hány ember éli ma felkészületlenül, védtelenül az életét?

Az új autókban nincs pótkerék. Pedig lehetne bennük defektjavító készletet és 12 voltos kompresszor.

Vagy bárki vihetne magával egy hajóútra vendégként saját mentőmellényt is.

Vagy ki gondolni arra, ha megáll az autó, legyen a hidegben bőven meleg ruha, takaró és tartalék üzemanyag, ha megállna az autó vagy megállna a forgalom.

Vagy lehetne fogyasztani nagy mennyiségű vitaminokat ami legalább azt a mennyiséget eléri, amiről pár hete írtam... mert ugye ez is ide tartozik. *(utóiratban újra beírom a mi napi adagunkat)

Ennek hiánya pedig sajnos nagyon jól látszik... mutatják a napi statisztikák...

Ugye érdekes kérdések nézőpont. Miért?

Mert ma oly népszerű az "úgysem lesz semmi baj" és a "majd csak lesz valahogy" életfelfogás. Ha baj van, majd biztos megoldja valaki.

Remélem nem bántottam meg senkit.

De én igyekszem így élni az életem. És amikor az életem során komoly bajba kerültem, akkor minden alkalommal azért vált súlyossá a helyzet, mert nem volt B tervem, és nem dolgoztam ki előre a lehetséges veszélyre  megoldást.

És akkor a facebook.

A facebook egy vállalkozás. Egy vállalkozás, amelyet az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság (FTC) 48 állammal közösen beperelt, mert szerintük a közösségi óriás versenyellenes gyakorlatot folytat, és kezdeményezik a feldarabolását.

Emellett hol az európai adatvédelmi törvények, hol különböző érdekcsoportok forgatják a kormánykerekét.

És újra itt a kérdés: mi lesz, ha holnaptól nincs facebook? Sokan talán még örülnének is neki, de mára annyiunk kapcsolattartási felületévé vált, hogy igen furcsa lenne nélküle élni.

Tehát kell egy B terv. Sőt ebben az esetben egy C és D terv is. Hogy miért, arról itt most nem szívesen írnék.

Tehát ezért az orosz VK-n, a magyar Hundub-on és az amerikai MeWe-n is megtalálsz... ha nem lenne holnap facebook...

Mert a facebook is csak egy vállalkozás, nem örökös, biztosított állami szolgáltatás. És sokaknak szúrja a szemét a hatalma az emberek felett... és itt most befejezem...

Lázár CSaba
Márkaépítés Specialista
Üzleti tanácsadó

Utóirat:

(Kérlek ez alá a poszt alá ne kommentelj vitaminreklámot, ne reklámozz semmilyen terméket.)

Ígértem, hogy leírom, hogy mi a napi vitamin adagunk már hosszú évek óta. Gyakorlatilag mindegy, hol vesszük, de az ideális nekünk a Scitec Multi Pro (nincs pénzügyi érdekeltségem benne, egyszerűen ez vált be). Sajnos ebből pár éve kivették a B komplexet, amit most a Biotech-től veszünk, mert az kapszulás és nem préselt (ami kihívásokkal teli). A kal-magot a Vitakingtől vesszük. D3-vitamint, Lysine-t,  pluszban szintén Scitectől, K-komplexet a Gal-tól.

Ha valamilyen rendellenes testműködést észlelünk, akkor a C-vitamint felvisszük akár napi 10.000mg-ra és a D vitamint 2-3 kapszulával pluszban.

És a referencia listánk, ami szerint összeállítjuk az alap adagot, és ami szerint folyamatosan ellenőrizzük a tartalmakat:

A-vitamin 5.000mg
D-vitamin 400 NE
C-vitamin 2.500mg
E-vitamin 800NE
B-komplex 1 tabletta
B1-vitamin 350mg
Kalcium 500mg
Magnézium 250mg
Vas 18mg
Cink 15mg
Mangán 4mg
Réz 2mg
Kálium 45mg
Jód 0.22mg

És a könyv, amiben a fenti referencia listánk található: https://www.libri.hu/konyv/l_ron_hubbard.tiszta-test-tiszta-elme-7.html

#Reggeligondolat
#LázárCSaba #MárkaépítésMentorProgram #MárkaépítésMentorProgramTanácsadóVideóSorozat #Márkaépítés #Branding #Idézetek #FalconBrandingProgram

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉLETSZÍNVONAL ÉS BOLDOGSÁG

KIK ÉLIK EZT TÚL? - A FALCON BRANDING AKADÉMIA reggeli videójának nyilvános melléklete

AMI MINDENNÉL FONTOSABB SZÁMOMRA